Webinar Speciale bedden voor zorginstellingen

maart, 2023

Voor een cliënt in een zorginstelling is een passend verpleegbed belangrijk, zeker als hij/zij er een groot gedeelte van de dag in ligt. In een goed verpleegbed voelt de cliënt zich comfortabel en veilig.
Daarnaast draagt een goed bed bij aan het vergroten van de zelfstandigheid, mobiliteit en zelfredzaamheid van de cliënt en aan het beperken van de fysieke belasting van de zorgverlener.

Specifieke of veranderende zorgbehoeften van een cliënt kunnen er toe leiden dat een standaard zorgbed niet (meer) voldoet en er een speciaal bed ingezet moet worden. Denk aan bedden voor cliënten met obesitas, vloerbedden voor cliënten met een valrisico of een tentbed voor cliënten die behoefte hebben aan een kleinere ruimte met minder prikkels van buitenaf.

Op donderdag 30 maart om 11:00 uur presenteren wij een live webinar waarin we dieper ingaan op de diverse soorten speciale bedden die op de markt verkrijgbaar zijn. Daarnaast bespreken wij de verschillende financieringsmogelijkheden voor (kortdurende) inzet van een speciaal bed, geven wij advies hoe deze bedden optimaal ingezet kunnen worden binnen de zorginstelling en leggen wij uit wat depotbeheer hierin kan betekenen.

Mogen wij u ook online verwelkomen?
Het webinar duurt circa 45 minuten en deelname is gratis. Via de chatfunctie heeft u tijdens het live webinar de mogelijkheid om vragen te stellen en uw kennis te delen. Het webinar wordt opgenomen en na afloop aan de inschrijvers toegestuurd. Op verzoek sturen wij na afloop een bewijs van deelname toe.

Wil je updates van het laatste trainingen van Doove Care Groep ontvangen?