Webinar Verminderen fysieke belasting bij verplaatsen in bed

september, 2023

Duwen, trekken en tillen; bij het verplaatsen van een cliënt in bed kun je als zorgprofessional een flinke belasting van je lichaam ervaren. Vooral als je dit meerdere keren per dag doet of wanneer je te maken hebt met zwaarlijvige cliënten. Om gezond aan het werk te blijven is het daarom heel belangrijk om te voorkomen dat die belasting verandert in overbelasting en tot klachten gaat leiden.

Op donderdag 5 oktober om 11:00 uur presenteren wij samen met Marjan Kiers van Etac, een live webinar waarin zij haar kennis zal delen over de omgang met fysieke belasting bij verplaatsen van een cliënt in bed. Ze vertelt je waar je op moet letten, geeft handige tips, leert je technieken aan en legt uit welke hulpmiddelen je kunt gebruiken om fysieke klachten te voorkomen.

Mogen wij jou ook online verwelkomen?
Wil je als zorgprofessional je kennis rondom het verplaatsen, positioneren en ondersteunen van mensen in bed vergroten of opfrissen? Dan mag je dit webinar niet missen!

Het webinar duurt circa 45 minuten en deelname is gratis. Via de chatfunctie heb je tijdens het live webinar de mogelijkheid om vragen te stellen en je kennis te delen. Lukt het niet om live deel te nemen? Geen probleem! Het webinar wordt opgenomen en na afloop aan de inschrijvers toegestuurd.
Op verzoek sturen wij na afloop een bewijs van deelname toe.

Wil je updates van het laatste trainingen van Doove Care Groep ontvangen?