Training Praktisch Werken – De cliënt en obesitas – 7 oktober

juni, 2022

Als vervolg op het webinar “De beste zorg voor cliënten met overgewicht en obesitas” waarin de theorie werd besproken, gaan we nu naar de praktijk!
Op vrijdag 7 oktober organiseren wij op onze locatie in Waddinxveen twee dagdelen met de training “Praktisch werken – de cliënt en obesitas”.
Deze training wordt verzorgd door Rianne Huijbregts van trainingsbureau Zwaartepunt, samen met een XL ervaringsdeskundige.

Er zal worden geoefend in het benaderen/begeleiden van diverse verschijningsvormen met specifieke aandachtspunten van bewegen.
Ook het oefenen van technieken met hulpmiddelen* voor patiënten met obesitas, gekoppeld aan de cliëntmobiliteitscodering groen/oranje tot rood, komt aan bod.
( *waaronder de douche-/toiletstoel TOBA XL en passieve tillift CARLO XL)

Aan het eind van de training heeft u praktische vaardigheden verworven om cliënten met obesitas op een ergonomisch verantwoorde en patiëntgerichte wijze te verzorgen. Hierdoor verbetert de kwaliteit van zorg, blijft de mobiliteit/zelfstandigheid van de cliënt behouden en vermindert u uw eigen fysieke belasting.

De training in de ochtend van 9:00 tot 13:00 uur en in middag van 12:30 tot 16:30 uur zijn beide vol. Wanneer u zich inschrijft plaatsen wij u op de reservelijst.

Wil je updates van het laatste trainingen van Doove Care Groep ontvangen?