Webinar Innovaties in de zorg op 27 mei

januari, 2021

In maart trapten we af met de eerste van een reeks webinars “Innovaties in de Zorg” waarin per keer één innovatie centraal staat. De webinars zijn bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe (product)ontwikkelingen in de zorg. Tijdens het eerste webinar bespraken wij de problematiek rondom heupfracturen en introduceerden wij de Hip’Guard. Door de hoge opkomst en enthousiaste reacties kijken wij terug op een geslaagd event waar wij graag een vervolg aan geven.

Op donderdag 27 mei om 11:00 uur geven we ons tweede webinar met het thema “Actief revalideren met innovatieve hulpmiddelen”.

In een revalidatietraject wordt gewerkt aan het herstel en zelfstandigheid van de cliënt zodat hij/zij weer terug kan keren naar de thuissituatie. Door het gebruik van de juiste zorghulpmiddelen kunnen cliënten al vroeg in het revalidatieproces hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid vergroten.
In een live stream van 35 minuten willen wij samen met u kennis en inzichten gaan delen hoe het Rotobed ingezet kan worden als onderdeel van het revalidatieproces en wat dat voor de cliënt, zorgverlener en zorgorganisatie betekent. 

Mogen wij u ook (weer) online verwelkomen?
Deelname is gratis. Meld u snel aan via onderstaande link. Een paar dagen van tevoren ontvang u de link om deel te nemen via Microsoft Teams.

Wil je updates van het laatste trainingen van Doove Care Groep ontvangen?