Home » Nieuws » Workshop "De inhaalslag" op de Gezond en Zeker Innovatiedag

Workshop "De inhaalslag" op de Gezond en Zeker Innovatiedag

Tijdens de Gezond en Zeker Innovatiedag op 28 oktober 2019 verzorgt Marcel van der Burg de workshop "De inhaalslag"; een interactieve workshop over de financiering van zorghulpmiddelen.

Na jaren van bezuinigen op de zorg lijkt het tij gekeerd. Sinds Hugo Borst en Carin Gaemers met hun strijd voor betere zorg de politiek aan hun kant kregen, lijkt er veel meer mogelijk. Er worden middelen beschikbaar gesteld om meer handen aan het bed te creëren.

Maar worden hiermee alle problemen opgelost? Kunnen al die miljoenen ingezet worden om handen aan het bed te creëren terwijl die handen er simpelweg niet zijn. Wat zijn nog meer gevolgen van de jarenlange bezuinigingen en hoe los je die op?

Allemaal vragen met antwoorden die behandeld worden in de workshop “De inhaalslag”.

Marcel van der Burg helpt je anders kijken naar de uitdaging die ontstaan is vanuit jaren van bezuinigen zodat nieuwe manieren van het verkrijgen van oplossingen binnen handbereik komen.

Voorbeelden van recente casussen zullen gebruikt worden om te helpen de inhoud naar de actuele praktijk van de deelnemers te vertalen.

Deze workshop is voor managers in de zorg.
Kijk voor meer informatie op https://gezondenzekerinnovatiedag.nl/timetable/event/de-inhaalslag-betrokkenheid-van-stakeholders-in-uw-financieringsvraagstuk/ en schrijf je in.

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma