Home » Nieuws » Website IPCTherapie.nl gelanceerd

Website IPCTherapie.nl gelanceerd

website, kennisplatform, lymfoedeem

Vandaag is de website www.IPCTherapie.nl live gegaan. IPCTherapie.nl is een initiatief van Doove Care Groep. Ons doel is het samenbrengen van alle informatie op het gebied van Intermitterende Pneumatische Compressie (IPC) Therapie en het creëren van een kennisplatform voor therapeuten, specialisten, patiënten en zorgverzekeraars.

Deze website geeft uitgebreide informatie over Intermitterende Pneumatische Compressie Therapie. Daarnaast krijg je er antwoord op vragen zoals “Hoe werkt het?”, “Wanneer kan ik het inzetten?”, “Is het geschikt voor gebruik thuis?”, “Wordt het vergoed via mijn zorgverzekeraar?”.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het bouwen van een online portaal voor therapeuten waarmee het mogelijk wordt om digitaal een aanvraag bij ons in te dienen. Vanaf 1 januari 2020 kunnen zij hierop inloggen. Therapeuten en specialisten die toegang willen krijgen tot het portaal of uitleg willen over de werkwijze kunnen een mail sturen naar ipc@doove.nl.

Huid- en oedeemtherapeuten gezocht
Om de informatie op ipctherapie.nl up to date te houden zoeken wij huid- en oedeemtherapeuten die hun kennis willen delen en een actieve bijdrage willen leveren aan de inhoud van de website. Denk hierbij aan het maken van blogs, vlogs of het schrijven van teksten voor de website.
Zo kunnen we samen bouwen aan een betrouwbaar kennisplatform en de juiste informatie over IPC Therapie vertellen aan patiënten met lymfoedeem.

Heeft u interesse of wilt u eerst meer informatie? Stuur een mail naar ipc@doove.nl

 

 

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma