Home » Nieuws » TechniCareSystems en Doove Care Groep bundelen hun krachten

TechniCareSystems en Doove Care Groep bundelen hun krachten

TechniCareSystems

Per 1 maart 2017 bundelen TechniCareSystems en Doove Care Groep hun krachten wat betreft de verkoop van het ondersteek- en urinaalhouder concept.
TechniCareSystems blijft verantwoordelijk voor de productie en (door)ontwikkeling van de producten. Doove Care Groep neemt de salesactiviteiten in Nederland over.
Dat betekent dat voor vragen of meer informatie over de ondersteek- en urinaalhouders contact opgenomen kan worden met Doove Care Groep via sales@doove.nl of telefoonnummer 0182-624999.

Jan Doove, directeur Doove Care Groep: “Wij zijn heel blij met deze aanvulling op ons assortiment. De houders zijn modulair op te bouwen zodat ze volledig naar wens samen te stellen zijn. Er zijn varianten mogelijk met enkele of dubbele staander, staand of verrijdbaar of bevestiging aan de wand. Doordat de ondersteken en urinalen ondersteboven in de RvS houders geplaatst worden, wordt de kans op bacteriegroei sterk verkleind. Hierdoor kunnen ondersteken en urinalen schoner en veiliger opgeslagen worden.
Samen met onze Euromat bedpanspoelers bieden ze een goede ondersteuning bij de dagelijkse verzorging en hygiëne binnen zorginstellingen.”

Over TechniCareSystems
TechniCareSystems is leverancier van technische oplossingen voor de zorgsector. Hun kracht is productontwikkeling en productie. Ze bedienen de markt met een uitgebreid assortiment van innovatieve zorgproducten en klantspecifieke oplossingen.

Over Doove Care Groep
Doove Care Groep is een landelijk werkende organisatie en levert al bijna 50 jaar hoge kwaliteit zorghulpmiddelen aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorgverzekeraars en thuiszorgorganisaties. Ook voor beheer, onderhoud, keuring, productadvies en training van de medewerkers kunnen zorginstellingen bij Doove Care Groep terecht.

Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u contact opnemen met
Marcel van der Burg, sales@doove.nl of +31 (0)6 53 41 36 82.

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma