Home » Nieuws » Nieuw automatiseringssysteem

Nieuw automatiseringssysteem

Nieuw automatiseringssysteem

Het is zover. Na 2 jaar grondige voorbereiding is de hele Doove Care Groep per 1 mei 2017 overgegaan op een nieuw automatiseringssysteem. Voor ons een hele belangrijke stap om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Maar ook een beetje wennen in het begin! Daar vragen wij uw begrip voor.

Wij hebben deze overgang tot in de puntjes voorbereid, maar het is nooit uit te sluiten dat er toch hier en daar wat fout loopt. Daarom hebben wij ons NAV-team achter de hand die u direct kunt benaderen via ons algemene telefoonnummer 0182-624900. Zij zijn er om u met spoed te helpen bij alle vragen die te maken hebben met de overgang naar het nieuwe systeem.

Ook KIS heeft een nieuwe uitstraling, indeling en veel nieuwe mogelijkheden gekregen. Hiervoor hebben wij een korte handleiding gemaakt, zodat u weer snel vertrouwd bent met het nieuwe KIS.

Zodra het nieuwe systeem goed werkt, gaan wij versneld aan de slag met de verdere ontwikkeling van KIS en onze Scan&Go app, zodat u in de toekomst nog veel meer bestellingen, keuringen, reparaties etc. mobiel kunt doorgeven en online kunt volgen.

Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte en zullen er met al onze medewerkers alles aan doen om te zorgen dat u zo min mogelijk merkt van de implementatie van ons nieuwe softwaresysteem.

Met hartelijke groet,
Jan Doove
Directeur Doove Care Groep

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma