Home » Nieuws » Doove Care Groep staat in de Top 250 Groeibedrijven van 2019!

Doove Care Groep staat in de Top 250 Groeibedrijven van 2019!

Doove Care Groep in Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet. De echte toppers dus, die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven!

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en is in samenwerking met nlgroeit. De lijst geeft een compleet overzicht van de grootste groeiers van ons land.

Het ScaleUp Dashboard maakt gebruikt van verschillende databronnen (een combinatie van eigen onderzoek en bestaande, openbare databases) om jaarlijks onderzoek te doen naar de snelgroeiende bedrijven in Nederland. Het ScaleUp Dashboard is de eerste lijst die echt alle bedrijven van Nederland met meer dan 10 medewerkers langs de meetlat heeft gelegd. Er zijn meer lijsten beschikbaar, maar die geven beperkt inzicht doordat bedrijven zichzelf moeten aanmelden, of doordat ze zich richten op bepaalde sectoren. Inzicht in welke bedrijven echt tot de top behoren ontbrak dan ook. Deze Top 250 Groeibedrijven brengt daar verandering in.

Kijk voor een overzicht van alle bedrijven en meer informatie over de Top 250 op https://www.nlgroeit.nl/artikel/top-250-groeibedrijven-2019

 

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma