Home » Nieuws » Contract met alle zorgverzekeraars voor IPC therapie

Contract met alle zorgverzekeraars voor IPC therapie

Doove Care Groep heeft onlangs een contract afgesloten met VRZ Zorginkoop (Zorg en Zekerheid, Eno en ONVZ) voor Compressietherapie/IPC therapie waardoor we nu, als enige in Nederland, met alle zorgverzekeraars een contract hebben.

Bent u huid- of oedeemtherapeut en wilt u IPC Therapie aanvragen voor uw cliënt thuis? Daar helpen wij u bij! Lees hier hoe het werkt in 4 simpele stappen:

1) Breng ons per mail op de hoogte (ipc@doove.nl) dat u een cliënt heeft waarvoor u IPC Therapie wil aanvragen.
2) Mail een verwijzing van de behandelend arts (dermatoloog o.i.d.), waaruit blijkt dat uw cliënt de indicatie lymfoedeem heeft.
3) U moet zelf een onderbouwing schrijven waarin u onderbouwt waarom uw cliënt voor IPC Therapie in aanmerking komt. (De eisen verschillen per zorgverzekeraar, vraag ons om hulp).
4) Onze productspecialiste komt persoonlijk langs bij uw praktijk om samen met u en uw cliënt de afleverspecificaties door te nemen en advies te geven over het product.

KLAAR! Wij leveren het dossier in bij de zorgverzekeraar van uw cliënt. Nadat wij akkoord hebben ontvangen leveren wij de pomp en manchet voor de IPC Therapie bij uw cliënt aan huis en geven uitgebreide instructie.

 

 

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma