Home » Nieuws
Nieuws: Geaccrediteerde cursus voor huid- en oedeemtherapeuten en fysiotherapeuten

In samenwerking met Juzo Benelux organiseren wij op donderdag 4 april de geaccrediteerde cursus "That’s the case in compression".

Doove Academy
Nieuws: Geaccrediteerde masterclass voor huid- en oedeemtherapeuten

Doove Care Groep & Varodem Academy presenteren op dinsdag 2 april: "Masterclass Midline oedeem; compressie,negatieve en positieve druk”.

Kom binnen bij Doove
Nieuws: Kom binnen bij Doove

In maart vindt de actieweek "Kom binnen bij bedrijven" plaats. Op dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart 2019 tussen 10.00 en 12.00 uur is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Doove Care Groep. Schrijf je wel even in!

Kantoorruimte
Nieuws: Werken bij Doove Care Groep

Join the family! We hebben momenteel diverse vacatures openstaan.

Beagle Bed Mover, FGNoviteitenprijs, vakbeurs facilitair
Nieuws: Beagle Bed Mover genomineerd voor de FGNoviteitenprijs 2019!

De Beagle Bed Mover was één van de vijf genomineerden voor de FGNoviteitenprijs 2019. De uitreiking van de prijs vond plaats tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 23 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nieuwjaarsgroet zorgverbeteraars Doove Care Groep
Nieuws: Nieuwjaarsgroet

De zorgverbeteraars van Doove Care Groep wensen u een gezond en gelukkig 2019 toe! Wilt u weten wat wij dit jaar gaan doen om de zorg nog beter te maken?

Beagle Bed Mover, FGNoviteitenprijs, vakbeurs facilitair
Nieuws: Wint Beagle Bed Mover de FGNoviteitenprijs 2019?

De Beagle Bed Mover maakt kans op de FGNoviteitenprijs 2019. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 23 - 25 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

ISO certificaat
Nieuws: Certificaat ISO 9001:2015 behaald!

Doove Care Groep is gecertificeerd volgens de ISO 9001-2015 norm. Tijdens een externe audit hebben we aangetoond volgens de principes van deze norm te werken en denken.

AVG
Nieuws: AVG, Doove is er klaar voor!

Per 25 mei is de nieuwe privacy verordening AVG van kracht. Dit betekent voor u dat uw gegevens nog beter worden beschermd. Doove Care Groep heeft zich tijdig voorbereid en alle noodzakelijke aanpassingen ingevoerd.

Ray-E, elektrische beddenkantelaar
Nieuws: Nieuwe look voor de elektrische beddenkantelaar Ray-E

De elektrische beddenkantelaar Ray-E heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Deze is nu leverbaar in de kleuren wit-oranje.

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
Nieuws: Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Doove Care Groep is NKH- gecertificeerd en opgenomen in het register Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

TOBA
Nieuws: Compleet assortiment TOBA douchestoelen

De nieuwe TOBA douchestoel is naast de Basic en XL uitvoering nu ook weer leverbaar in de uitvoering Extra laag, Junior en Move.

Beagle Bedmover
Nieuws: PRODUCTNIEUWS: Introductie van de Beagle Bed Mover

Doove Care Groep en Beagle Mobility presenteren hun nieuwste innovatie; de Beagle Bed Mover. Hiermee kunnen de interne bedtransporten in zorginstellingen sneller en zonder fysieke belasting verricht worden!

LymphaTouch
Nieuws: Doove Care Groep introduceert de Lymphatouch

Doove Care Groep introduceert de Lymphatouch op de Nederlandse markt. Een effectieve therapie gebaseerd op negatieve druk waarmee de circulatie van lymfevocht en de structuur van het bindweefsel wordt verbeterd.

Samenwerking BEKA
Nieuws: Exclusieve samenwerking met BEKA Hospitec

Doove Care Groep en Beka Hospitec, een zeer ervaren Duitse fabrikant van tilliften, zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de aluminium tilliften NORA en CARLO in de Nederlandse...

TechniCareSystems
Nieuws: TechniCareSystems en Doove Care Groep bundelen hun krachten

Per 1 maart 2017 bundelen TechniCareSystems en Doove Care Groep hun krachten wat betreft de verkoop van het ondersteek- en urinaalhouder concept.

Caddy3 transportrolstoel
Nieuws: Special Mobility sluit distributie- en serviceovereenkomst met Doove Care Groep

Special Mobility heeft voor de distributie van haar Caddy3 transportrolstoelen gekozen voor een intensieve samenwerking met Doove Care Groep/Vitaflex.

Beagle 360 drive, beagle, transporter, elektrotrekker
Nieuws: Beagle Mobility sluit distributie- en serviceovereenkomst met Doove Care Groep

Beagle Mobility heeft met het uitbrengen van haar nieuwste model Beagle 360 drive gekozen voor een intensieve samenwerking met Doove Care Groep/Vitaflex.

Disposables
Nieuws: Doove Care Groep levert nu ook disposables

Doove Care Groep gaat haar assortiment uitbreiden met disposable hulpmiddelen. Hiermee kunt u optimale hygiëne bieden en effectief bijdragen aan de preventie van het verspreiden van multi-resistente en andere bacteriële infecties.

Nu ook leasen van zorghulpmiddelen
Nieuws: Nu ook leasen van zorghulpmiddelen

Als financieel onafhankelijke partij in de zorgmarkt heeft Doove Care Groep de mogelijkheid om innovatieve leasecontracten aan te bieden voor zorghulpmiddelen.

Pagina's

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma