Home » Nieuws
website, kennisplatform, lymfoedeem
Nieuws: Website IPCTherapie.nl gelanceerd

De website www.IPCTherapie.nl live gegaan; het kennisplatform voor therapeuten, specialisten, patiënten en zorgverzekeraars over de behandeling van lymfoedeem met IPC therapie.

Nieuws: Contract met alle zorgverzekeraars voor IPC therapie

Doove Care Groep heeft nu, als enige in Nederland, met alle zorgverzekeraars een contract op het gebied van Compressietherapie/IPC therapie.

Lymphastim, broekmanchet, ipc
Nieuws: Therapeutisch Elastische Kousen dragen tijdens IPC Therapie; kan dat?

Doove Care Groep en Varodem hebben samen onderzoek gedaan naar de effecten van druk (mmHg) bij het tegelijkertijd gebruik van TEK en IPC Therapie. De resultaten zijn te lezen in de case study.

NLNet en Doove care groep
Nieuws: NLNet

Wij ondersteunen Stichting Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem (NLNet); een patiëntenplatform dat zich inzet voor de belangen van iedereen die lymfoedeem of lipoedeem heeft.

Testimonials IPC en Lymphatouch
Nieuws: Compressietherapie: Onze klanten aan het woord

Steeds meer huidtherapeuten en fysio/oedeemtherapeuten gebruiken de LymphaTouch en/of Lymphastim. Ze vertellen graag over hun ervaringen en resultaten. De eerste testimonials zijn te vinden op de website.

zonnepanelen kouwe hoek
Nieuws: Laat de zon maar schijnen!

Inmiddels liggen er 380 zonnepanelen op ons bedrijfspand zodat we een deel van ons elektriciteitsverbruik schoon kunnen opwekken.

Nieuws: Nieuwe werkwijze IPC

Onze productspecialisten begeleiden en ondersteunen de therapeut en cliënt bij het hele aanvraagproces rondom Intermitterende Pneumatische Compressietherapie (IPC) in de thuissituatie voor de cliënt.

Doove Academy
Nieuws: Geaccrediteerde workshop voor ergotherapeuten

Bart van der Heyden verzorgt de workshop “Positioneren in de rolstoel zonder fixeren” op maandag 2 september bij Doove Care Groep. Schrijf je nu in!

Nieuws: Workshop "De inhaalslag" op de Gezond en Zeker Innovatiedag

Een interactieve workshop voor managers in de zorg over de financiering van zorghulpmiddelen.

Vacatures
Nieuws: Werken bij Doove Care Groep

Join the family! Ter versterking van onze buitendienst zijn we op zoek naar een Technisch Adviseur. Ook voor onze binnendienst zoeken we zorgverbeteraars.

Doove Care Groep in Top 250 Groeibedrijven
Nieuws: Doove Care Groep staat in de Top 250 Groeibedrijven van 2019!

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Nieuws: Ontdek de toekomst van hulpmiddelenbeheer

Leer ons bedrijf en medewerkers kennen en ervaar de toekomst van zorghulpmiddelenbeheer tijdens deze verrassende rondleiding. Schrijf je hier in!

Beagle Bed Mover, FGNoviteitenprijs, vakbeurs facilitair
Nieuws: Beagle Bed Mover genomineerd voor de FGNoviteitenprijs 2019!

De Beagle Bed Mover was één van de vijf genomineerden voor de FGNoviteitenprijs 2019. De uitreiking van de prijs vond plaats tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 23 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nieuwjaarsgroet zorgverbeteraars Doove Care Groep
Nieuws: Nieuwjaarsgroet

De zorgverbeteraars van Doove Care Groep wensen u een gezond en gelukkig 2019 toe! Wilt u weten wat wij dit jaar gaan doen om de zorg nog beter te maken?

Beagle Bed Mover, FGNoviteitenprijs, vakbeurs facilitair
Nieuws: Wint Beagle Bed Mover de FGNoviteitenprijs 2019?

De Beagle Bed Mover maakt kans op de FGNoviteitenprijs 2019. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 23 - 25 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

ISO certificaat
Nieuws: Certificaat ISO 9001:2015 behaald!

Doove Care Groep is gecertificeerd volgens de ISO 9001-2015 norm. Tijdens een externe audit hebben we aangetoond volgens de principes van deze norm te werken en denken.

AVG
Nieuws: AVG, Doove is er klaar voor!

Per 25 mei is de nieuwe privacy verordening AVG van kracht. Dit betekent voor u dat uw gegevens nog beter worden beschermd. Doove Care Groep heeft zich tijdig voorbereid en alle noodzakelijke aanpassingen ingevoerd.

Ray-E, elektrische beddenkantelaar
Nieuws: Nieuwe look voor de elektrische beddenkantelaar Ray-E

De elektrische beddenkantelaar Ray-E heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Deze is nu leverbaar in de kleuren wit-oranje.

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
Nieuws: Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Doove Care Groep is NKH- gecertificeerd en opgenomen in het register Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

TOBA
Nieuws: Compleet assortiment TOBA douchestoelen

De nieuwe TOBA douchestoel is naast de Basic en XL uitvoering nu ook weer leverbaar in de uitvoering Extra laag, Junior en Move.

Pagina's

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma