Home » Nieuws
Beagle Bedmover
Nieuws: PRODUCTNIEUWS: Introductie van de Beagle Bedmover

Doove Care Groep en Beagle Mobility presenteerden op de Medica in Düsseldorf hun nieuwste innovatie; de Beagle Bedmover. Hiermee kunnen de interne bedtransporten in zorginstellingen verricht worden zonder fysieke belasting!

LymphaTouch
Nieuws: Doove Care Groep introduceert de Lymphatouch

Doove Care Groep introduceert de Lymphatouch op de Nederlandse markt. Een effectieve therapie gebaseerd op negatieve druk waarmee de circulatie van lymfevocht en de structuur van het bindweefsel wordt verbeterd.

Overname TEK
Nieuws: Doove Care Groep stopt met Therapeutisch Elastische Kousen

Per 1 oktober zijn wij gestopt met onze activiteiten op het gebied van therapeutisch elastische kousen en heeft het bedrijf eMJe B.V. deze van ons overgenomen.

Nieuw automatiseringssysteem
Nieuws: Nieuw automatiseringssysteem

Het is zover. Na 2 jaar grondige voorbereiding is de hele Doove Care Groep per 1 mei 2017 overgegaan op een nieuw automatiseringssysteem. Voor ons een hele belangrijke stap om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Samenwerking BEKA
Nieuws: Exclusieve samenwerking met BEKA Hospitec

Doove Care Groep en Beka Hospitec, een zeer ervaren Duitse fabrikant van tilliften, zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de aluminium tilliften NORA en CARLO in de Nederlandse...

TechniCareSystems
Nieuws: TechniCareSystems en Doove Care Groep bundelen hun krachten

Per 1 maart 2017 bundelen TechniCareSystems en Doove Care Groep hun krachten wat betreft de verkoop van het ondersteek- en urinaalhouder concept.

Fusie Doove Care Groep
Nieuws: Fusie Doove Care Groep

Op 1 december 2016 zijn alle B.V.’s die onderdeel uitmaken van Doove Care Groep gefuseerd tot één B.V.
 

Direct Healthcare Services
Nieuws: Persbericht

Doove Care Groep en Direct Healthcare Services zijn met ingang van 1 maart 2016 een exclusieve strategische samenwerking aangegaan.

Caddy3 transportrolstoel
Nieuws: Special Mobility sluit distributie- en serviceovereenkomst met Doove Care Groep

Special Mobility heeft voor de distributie van haar Caddy3 transportrolstoelen gekozen voor een intensieve samenwerking met Doove Care Groep/Vitaflex.

Beagle 360 drive, beagle, transporter, elektrotrekker
Nieuws: Beagle Mobility sluit distributie- en serviceovereenkomst met Doove Care Groep

Beagle Mobility heeft met het uitbrengen van haar nieuwste model Beagle 360 drive gekozen voor een intensieve samenwerking met Doove Care Groep/Vitaflex.

Disposables
Nieuws: Doove Care Groep levert nu ook disposables

Doove Care Groep gaat haar assortiment uitbreiden met disposable hulpmiddelen. Hiermee kunt u optimale hygiëne bieden en effectief bijdragen aan de preventie van het verspreiden van multi-resistente en andere bacteriële infecties.

Nu ook leasen van zorghulpmiddelen
Nieuws: Nu ook leasen van zorghulpmiddelen

Als financieel onafhankelijke partij in de zorgmarkt heeft Doove Care Groep de mogelijkheid om innovatieve leasecontracten aan te bieden voor zorghulpmiddelen.

Nieuws: Doove Care Groep koopt 100% van de aandelen Vitaflex Holding BV

Doove Care Groep neemt branchegenoot Vitaflex uit Spijkenisse over. Dit betekent aan de ene kant de verbreding van het pakket hulpmiddelen dat kan worden geleverd. Daarnaast een verfijning van het netwerk door samenvoeging van de servicediensten...

Nieuws: Beurzen en Congressen

Doove heeft de volgende beurzen/ congressen op de agenda staan.

23 maart 2018: Jaarcongres Ergotherapie in het Postillion Hotel in Bunnik

 

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma