Home » Producten » Anti-decubitus matrassen en zitkussens » Merken » Talley » Product » Talley

Talley

Fusion

Fusion hybride matras

De Fusion is een hybride matrasvervangend systeem dat aanpasbaar is aan de conditie van de cliënt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het foam biedt de Fusion als statisch matras veel comfort en decubituspreventie.

Indien de cliënt een verhoogd decubitusrisico heeft is het matras snel en eenvoudig dynamisch te maken door er een pomp op aan te sluiten. In een cyclus van 8 minuten worden de cellen om en om met lucht gevuld en worden de natuurlijke lichaamsbewegingen geïmiteerd. De cliënt kan dus gewoon op hetzelfde matras blijven liggen.
Het matras kan worden ingezet bij cliënten tot 250 kg.

 

 

Merk:

Venturi™ Mino

Venturi, wondzorg, negatieve onderdruk therapie

De Venturi™ Mino is een systeem voor het toepassen van “Onderdruk Wond Therapie” (OWT) ook bekend als negatieve druktherapie. Onderdruk wondtherapie is een behandeling waarbij onderdruk wordt toegepast op een complexe of acute wond om de wondgenezing te stimuleren.
 
Het Venturi™ Mino - onderdruk wondtherapie systeem is compact en weegt slechts 250 gram. Inclusief draagtas voor mobiel gebruik. Te gebruiken in combinatie met gaas en foam in weekpaketten; bestaande uit reservoir (150 ml) met bacteriefilter, drainageslang en verbandmiddelen.
 

Eigenschappen Venturi™
•  Lichtgewicht pomp werkt zowel op accu als op netspanning 
•  Drukinstelling -80 mmHg of -120 mm
•  Akoestisch en visueel alarm
•  Keuze uit kits voor wondafdichting voor verschillende wondtype 
•  Compact en en weegt slechts 250 gram

Lees meer in de Venturi productfolder.

Productgroep:

Merk:

Venturi™ Compact

Venturi, wondzorg, negatieve onderdruk therapie

De Venturi™ Compact is een systeem voor het toepassen van “Onderdruk Wond Therapie” (OWT) ook bekend als negatieve druktherapie. Onderdruk wondtherapie is een behandeling waarbij onderdruk wordt toegepast op een complexe of acute wond om de wondgenezing te stimuleren.
 
Het Venturi™ Compact - onderdruk wondtherapie systeem bestaat uit een pomp, reservoir (300ml) met bacteriefilter en een kit voor wondafdichting. De verschillende kits voor wondafdichting bestaan uit een specifieke drain voor het type te behandelen wond of drainagepoort, anti-microbieel gaas of foam, transparante film en diverse accessoires voor het realiseren van een lekvrije wondafdichting. 
 

Eigenschappen Venturi™
•  Gebruiksvriendelijke pomp werkt zowel op accu als op netspanning 
•  Drukinstelling tussen -10 en -180 mmHg 
•  Akoestisch en visueel alarm indien de druk wegvalt 
•  Overloopalarm met automatische uitschakeling van de pomp 
•  Keuze uit kits voor wondafdichting voor verschillende wondtype 
•  Toetsvergrendeling 
•  Geïntegreerd reservoir met bacteriefilter en solidifier

Lees meer in de Venturi productfolder.

Productgroep:

Merk:

Quattro® Acute

Quattro® Acute, tissuegard, autosupport

De Quattro® Acute is opgebouwd uit gepatenteerde ODS cellen die zorgen voor een groter contactoppervlak. Dit resulteert in optimale drukverdeling en ligcomfort. Daarnaast zorgt de lage ondersteuningsdruk in combinatie met de wisseldruk ervoor dat weefselbeschadiging wordt voorkomen en stress en pijn worden verminderd. Dit maakt de Quattro® Acute met name een ideaal wisseldruksysteem voor IC afdelingen van ziekenhuizen.

Het wisseldruksysteem is, afhankelijk van de behoefte van de patiënt, in te stellen in een dynamische of statische stand. Daarnaast is het voor verpleegkundige handelingen mogelijk om het wisseldruksysteem gedurende 15 minuten maximaal te vullen.

Eigenschappen Quattro® Acute
• Matrasvervangend wisseldruksysteem
• Optimale drukverdeling dankzij gepatenteerde cel
• Statische stand zorgt voor constante lage druk
• Druk kan ingesteld worden afhankelijk van de BMI en comfortbehoefte
• Mogelijkheid tot maximale vulling
• Akoestisch en visueel alarm
• Ook als kindermatras leverbaar

 

Merk:

Duo Care Plus

Duo Care Plus, AB systeem, wisseldrukmatras

De Duo Care Plus is een actief wisseldrukmatras ter preventie en behandeling van decubitus. De pomp wordt aangestuurd door de meest moderne microprocessor. In een cyclus van 10 minuten worden de PU cellen om en om met lucht gevuld en worden de natuurlijke lichaamsbewegingen geïmiteerd.

De Duo Care Plus is uitgerust met een gepatenteerd ODS celdesign. De vormgeving van de cellen komt niet alleen het comfort ten goede maar tevens de stabiliteit waardoor het risico dat de patiënt wegrolt sterk is afgenomen. Dankzij een extra zitmodus is de Duo Care Plus ook geschikt voor patiënten die zittend worden verpleegd.

Eigenschappen Duo Care Plus
• Matrasvervangend wisseldrukmatras
• Manuele drukinstelling
• Akoestisch en visueel alarm
• Extra zitmodus
• ODS celdesign
• Dampdoorlatende hoes met rits

Merk:

Quattro® Plus

Quattro® Plus, dynamisch wisseldrukmatras, autosupport, abcd

De Quattro® Plus is het meest complete anti-decubitus matras van Nederland. De Quattro® Plus is uitgerust met de gepatenteerde TISSUEgard™ air cell technologie. Door de unieke vormgeving van de cellen wordt er een optimale ondersteuningsdruk bereikt en hebben schuifkrachten geen kans.

De Quattro® Plus heeft 2 therapiemogelijkheden; een 1-op-4 wisseldrukcyclus en een continue lage druk. De 1-op-4 wisseldrukcyclus zorgt voor een goede doorbloeding. Door de AUTOsupport™ functie past het systeem de druk automatisch aan op het gewicht en de houding van de patiënt.
De Quattro® Plus is voorzien van het Low Air Loss concept. De aanhoudende luchtstroom, die onder de hoes geblazen wordt, vermindert de kans op verweking van de huid zonder de wond uit te drogen of te infecteren.

 

Eigenschappen Quattro® Plus
Matrasvervangend wisseldrukmatras
TISSUEgard™ air cell technologie
ODS celdesign
AUTOsupport™ automatische drukaanpassing
Low Air Loss concept
Akoestisch en visueel alarm
Dampdoorlatende hoes met rits

Lees meer in de Quattro Plus productfolder.

Merk:

Productfolder: 

Venturi™ Avanti

Venturi, wondzorg, negatieve onderdruk therapie

De Venturi™ Avanti is een systeem voor het toepassen van “Onderdruk Wond Therapie” (OWT) ook bekend als negatieve druktherapie. Onderdruk wondtherapie is een behandeling waarbij onderdruk wordt toegepast op een complexe of acute wond om de wondgenezing te stimuleren.
 
Het Venturi™ Avanti - onderdruk wondtherapie systeem bestaat uit een pomp, reservoir (600ml) met bacteriefilter en een kit voor wondafdichting. De verschillende kits voor wondafdichting bestaan uit een specifieke drain voor het type te behandelen wond of drainagepoort, anti-microbieel gaas of foam, transparante film en diverse accessoires voor het realiseren van een lekvrije wondafdichting. 
 

Eigenschappen Venturi™
•  Gebruiksvriendelijke pomp werkt zowel op accu als op netspanning 
•  Drukinstelling tussen -10 en -180 mmHg 
•  Akoestisch en visueel alarm indien de druk wegvalt 
•  Overloopalarm met automatische uitschakeling van de pomp 
•  Keuze uit kits voor wondafdichting voor verschillende wondtype 
•  Toetsvergrendeling 
•  Geïntegreerd reservoir met bacteriefilter en solidifier

Lees meer in de Venturi productfolder.

Productgroep:

Merk:

B.A.S.E. Sequential Mobile

B.A.S.E. Sequential Mobile, BSM, dynamisch zitkussen, anti-decubitus

De B.A.S.E. Sequential Mobile is een dynamisch zitsysteem. Het bestaat uit strips met individuele blaasbalgvormige “luchtbronnen”. Deze blaasbalgjes kunnen zonder weerstand worden ingedrukt, waardoor de ondersteuningsdruk tot een minimum wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt de pomp, die door een accu wordt aangedreven, ervoor dat één op de vier strips afwisselend volledig worden ontlucht.
Hierdoor wordt de natuurlijke bloedcirculatie in het dieper gelegen weefsel gestimuleerd, wat essentieel is om de huid gezond te houden.

De druk in het zitsysteem kan individueel worden ingesteld. Bovendien is de pomp voorzien van een akoestisch en visueel alarm.


Eigenschappen B.A.S.E. Sequential Mobile
Dynamische drukontlasting
Stimuleert de bloedcirculatie
Inzetbaar t/m extra verhoogd risico
Ter behandeling van decubitus
Werkt op accu
Instelbare drukinstelling

 


Lees in onze folder meer over het Zitkussenabonnement voor zorginstellingen.

Merk:

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma