Home » Producten » Rolstoelen en mobiliteit » Merken » Special Mobility » Product » Special Mobility

Special Mobility

Caddy3

Caddy3, transportrolstoel, Special mobility

De Caddy3 is een multifunctionele transportrolstoel die met diverse opties uit te breiden is. De basisversie is geschikt voor minder mobiele mensen die een zorginstelling bezoeken. Een uitgebreide versie voorzien van bijvoorbeeld een gestoffeerde zitting en rug, infuushaken en een zuurstoffleshouder is geschikt voor transportdiensten of verpleegafdelingen.

De rolstoel is zeer robuust en onderhoudsarm. De armleuningen en voetenplank zijn opklapbaar, maar niet afneembaar. De Caddy is dus altijd klaar voor gebruik, zonder dat onderdelen ergens rondslingeren.

De rolstoel heeft een lange wielbasis zonder daarmee langer te zijn dan de gemiddelde manuele rolstoel. Door de voorwielen voor de voetplaat te plaatsen, zal de rolstoel nooit kantelen wanneer er op de voetplaat gestapt wordt. Met een zitbreedte tussen de (opklapbare) armleggers van 55 cm is de rolstoel geschikt voor een grote doelgroep.

Voor het afleggen van langere afstanden of vervoeren van zwaardere patiënten is ook een elektrisch aangedreven transportrolstoel leverbaar; de Caddy E-move.

Lees meer in de Caddy3 productfolder.

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma