Home » Producten » Positioneringshulpmiddelen » Merken » Bodypoint » Product » Bodypoint

Bodypoint

Bodypoint Accessoires Elektrische Rolstoel

Bodypoint Accessoires Elektrische Rolstoel, Midline, stuurkast, joysticks, snelspanhendel

Om de zelfstandigheid en mobiliteit van de gebruiker te vergroten, ontwerpt Bodypoint lichtgewicht, duurzame en eenvoudig te monteren accessoires voor de elektrische rolstoel.

De veelzijdige Midline joystick middenbesturing verbetert bereikbaarheid, gebruiksgemak en functionaliteit. Stuurkasten en communicatie apparaten worden eenvoudig binnen bereik bevestigd zonder extra aanpassingen aan de stoel. De nauwkeurig bewerkte, gepolijste constructie is bestand tegen intensief dagelijks gebruik en is bovendien blijvend instelbaar.

De flexibele joysticks garanderen een optimale rijcontrole. Ze werken als schokdempers en beschermen schakelaars en stuurkasten tegen schade.

Lees meer in de Bodypoint productfolder.

Merk:

Bodypoint Rompondersteuning

Bodypoint Rompondersteuning, borstriem, monoflex, stayflex, pivotfit, rompfixatie

Ondersteuning van de romp is essentieel voor een goede ademhaling, hoofdpositie en functioneel gebruik met stabiliteit. De producten van Bodypoint bieden een optimale balans tussen controle en bewegingsvrijheid.

De Pivotfit, Rompfixatie H-stijl en Trimline trekken de schouders naar achteren, zorgen voor een goede hoofdcontrole en voorkomen rotatie van de schouders.

De Stayflex™, Monoflex™, Borstriem en Universele elastisch band kunnen worden gebruikt om de romp of buik te ondersteunen of te positioneren.

De douchestoel veiligheidsband biedt veiligheid tijdens het douchen. Om te voorkomen dat de cliënt voor- of zijwaarts valt kan de flexibele gepolsterde band om de borst of buik bevestigd worden. Door de band om de knieën of bekken aan te brengen kan voorkomen worden dat de cliënt uit de stoel glijdt of valt.

Lees meer in de Bodypoint productfolder.

Merk:

Bodypoint Onderste extremiteiten

Bodypoint Onderste Extremiteiten, ankle huggers, kuitbanden, kuitschermen, voetplaten

De positie van de benen en de voeten bepaalt in grote mate de positie van het bekken, de balans en bewegingsvrijheid van het bovenlichaam.

De voetplaten en Ankle Huggers® ondersteunen en stabiliseren de voeten. De comfortabele kuitschermen ondersteunen de onderbenen.

Lees meer in de Bodypoint productfolder.

Merk:

Bodypoint Heup en Bekken

Bodypoint Heup en Bekken, Positionering, heupgordels, Evoflex

Het bekken is de sleutel tot positionering, omdat de positie van de romp, hoofd, armen en benen ervan afhangt.

Er zijn drie aandachtspunten voor het stabiliseren van het bekken: de zitting, de rugleuning en een bekken positioneringssysteem. Een goede houding wordt bereikt door het skelet te balanceren ten opzicht van de zwaartekracht. Het lange termijn doel voor de positie is het vergroten van de functionaliteit voor de gebruiker, bieden van drukvermindering (of schuiven) en verminderen van statische belasting voor de spieren.

De verschillende bekken- en heupgordels van Bodypoint kunnen ingezet worden om deze doelen te bereiken. Het assortiment bestaat uit (on)gepolsterde 2- en 4- punts heupgordels, bovenbeenbanden, de Evoflex bekkenstabilisator en losse polsterdelen.

Lees meer over de Evoflex bekkenstabilisator in de productfolder.

Lees meer in de Bodypoint productfolder.

Merk:

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma