Home » Diensten

Diensten

Facility Support

Een full service concept op het gebied van zorghulpmiddelen waar levering, beheer, registratie, onderhoud, (spoed) reparatie, keuring en training van uw medewerkers samenkomen.

Klant Informatie Systeem( KIS)

In ons hulpmiddelenbeheerssysteem worden alle hulpmiddelen, van liften tot bedden, van rolstoelen tot zuurstofapparatuur in één programma beheerd.

Onderhoud, reparatie, keuren

Met onze all-in onderhoudscontracten kunnen wij al uw zorghulpmiddelen onderhouden, repareren, reinigen of tijdelijk voor u opslaan.

Desinfecteren en testen

Constante hoge kwaliteit is het uitgangspunt van de processen die toegepast worden ten behoeve van het desinfecteren en testen van onze

Onze adviseurs adviseren u over de juiste producten en diensten. Daarnaast bespreken zij samen met u of in uw specifieke situatie kopen, huren of leasen de beste optie is.

Doove Academy

Onze scholingsafdeling verzorgt klinische lessen op het gebied van o.a. decubitus, wondzorg, obesitas, tillen & transfers en positioneren.

0% Challenge

Met onze gefaseerde aanpak kunnen wij u helpen de interne decubitusprevalentie in uw zorginstelling tot 0% terug te brengen. De uitnodiging is aan u!

True Care

Het programma True Care® verzamelt en verwerkt alle decubitusgegevens binnen uw zorginstelling en stelt u in staat om uw decubitusbeleid te toetsen op kwaliteit en efficiëntie.

Digitaal Indicatie Model D.I.M.

Met D.I.M indiceert u een anti-decubitus matras of zitkussen naar werkzame bestanddelen en bestaat de mogelijkheid om deze digitaal te bestellen en/of af te melden.

GRZ revalidantenrolstoelen

Zorginstellingen zijn per 1 januari 2015 zelf verantwoordelijk voor de bekostiging van rolstoelen voor geriatrische revalidanten (GRZ). Als antwoord hierop heeft Doove Care Groep een verhuurconcept ontwikkeld; vandaag online besteld, morgen geleverd.

Zitkussenabonnement

Met het zitkussenabonnement heeft u onbeperkt toegang tot alle merken anti-decubitus kussens en beschikt u altijd op het juiste moment over het juiste zitkussen.

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma