Aanvraagformulier Therapeutisch Elastische Kousen

Aanvraagformulier Therapeutisch Elastische Kousen

Aanvraagformulier Therapeutisch Elastische Kousen

Door goede afspraken met alle zorgverzekeraars worden door ons geleverde Therapeutisch Elastische Kousen altijd geheel vergoed. Wel bent u gebonden aan het wettelijk vastgestelde eigen bijdrage. Voor het aanvragen van Therapeutisch Elastische Kousen heeft u een verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Het formulier dat u hiervoor kunt gebruiken is hieronder terug te vinden. Uw zorgverzekeraar geeft u het recht op twee paar kousen per 12 of 14 maanden, wij verzorgen dit graag voor u.

Voor een vlotte afhandeling en de levering van de kousen is het zaak dat de aanvraag volledig ingevuld is. Fax of mail ons deze en wij nemen binnen 24 uur contact op met u voor het maken van een afspraak. In verband met onze planning en administratieve redenen kunnen wij u zonder afspraak helaas niet helpen.

Voor meer informatie over het aanvragen van kousen of het maken van een afspraak kunt u bellen met Doove Care Groep. Wellicht kunt u terecht bij één van onze 75 bezoeklocaties waar gediplomeerde bandagisten uw kousen aanmeten. De locaties bevinden zich voornamelijk in zorgcentra waar zowel bewoners als bezoekers van buitenaf op afspraak welkom zijn. Bent u niet in de gelegenheid om naar de bezoeklocatie te komen vanwege medische indicatie of woont u buiten een straal van 20 km., bezoeken wij u kosteloos thuis voor het aanmeten van uw steunkousen. Alle afspraken worden vanuit het centrale punt in Waddinxveen gecoördineerd. U heeft één aanspreekpunt.

Bijlage(n): 

Als je dingen goed wilt doen moet je goede dingen doen.
DooveCareGroep Customer Delight Programma