Aangescherpte Corona maatregelen Doove Care Groep

maart, 2020

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen nemen wij ook bij Doove de nodige maatregelen.
Ons uitgangspunt blijft vanzelfsprekend dat wij, als “cruciaal voor de zorg” aangewezen hulpmiddelenbedrijf, alles in het werk zullen blijven stellen om de zorg te ondersteunen. 

Al onze diensten blijven dan ook gewoon geopend en bereikbaar

Wel nemen wij een aantal belangrijke maatregelen om de kans op besmetting van u en uw bewoners/patiënten aan de ene kant en onze medewerkers aan de andere kant, tot een minimum te beperken. Hoofdlijn daarbij is dat we persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden. 

  1. Alle afspraken met onze salesmanagers of technisch adviseurs bij u in de instelling worden via telefoon, skype of whatsapp video uitgevoerd. Tenzij u dit uitdrukkelijk anders wenst, dan bespreken wij graag met u de alternatieve mogelijkheden
  2. Alle afleveringen, ophalers en reparaties van medische hulpmiddelen voeren wij uit op 1 centrale plek bij de ingang/uitgang van uw instelling. Wij komen in principe niet meer bij instellingen op de afdeling. Tenzij u hierover -in speciale gevallen- andere afspraken wenst te maken. Dan overleggen wij graag met u over alternatieve mogelijkheden.
  3. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dat betekent dat wij telefonisch minder goed bemand zijn op ons hoofdkantoor. Wilt u zo vriendelijk zijn met ons te communiceren via e-mail of de KIS portal? Zie de emailadressen per afdeling onderaan dit bericht.
  4. Mocht u hulpmiddelen retour sturen of door ons laten ophalen, die (mogelijk) besmet zijn met corona dan graag specifiek aangeven door middel van een “besmet” sticker, zoals u nu ook al doet bij bijvoorbeeld een MRSA besmetting. In ons bedrijf gaat er dan een speciaal desinfectieprotocol in werking.
  5. Heeft u vragen over onze dienstverlening of protocollen, neem dan contact met ons op. Liefst via de e-mail.

E-mailadressen Doove Care Groep:
Algemeen: info@doove.nl
Verhuur: verhuur@doove.nl
Sales (verkoop): sales@doove.nl
Verzekerde Zorg: verzekerdezorg@doove.nl
Service/reparaties: service@doove.nl
Inkoop (leveranciers): inkoop@doove.nl 

Wil je updates van het laatste nieuws van Doove Care Groep ontvangen?